Colijn Beton Techniek:
Ook voor creatieve betonprints

WAT IS PRINTBETON?

Printbeton is een beton dat ter plaatse wordt aangebracht in alle mogelijke kleuren en motieven.
Wat dacht u van een betonverharding in houtlook, natuursteenlook of in een print van gebakken klinkers of kinderkoppen? Het kan allemaal met Printbeton.

DUURZAAM

Printbeton is een zeer duurzame verharding. Een stenen of asfalt verharding moet na een aantal jaar vervangen of onderhouden worden, een betonnen verharding niet.

Betonprint of printbeton is door zijn brede scala aan toepassingen, motieven en kleuren een veelzijdig product. Het kleuren van het beton met hoogwaardige kleurpigmenten zorgt daarnaast voor een kleurvast resultaat. De uitvoering van printbeton is handwerk.

Wij werken daarom met speciaal opgeleide mensen.

VEILIGHEID

Door het toepassen van betonverhardingen in het straatbeeld vergroot u de veiligheid van weggebruikers. De betonverhardingen kunnen/worden voorzien van een beschermende coating.

Door de vele vormen zijn er tal van mogelijkheden van toepassing voor beton verhardingen in uw project.

Een onderhoudsvriendelijk stijlvol alternatief

We creëren unieke en complexe  van prachtige printbetonvloeren in houtlook tot verbluffende zonnenwijzer prints.

Onze specialisatie in betonprinten omvat:

Printbetonvloeren: We realiseren slijtvaste en onderhoudsarme vloeren met een oogverblindend design, perfect voor zowel binnen- als buitenshuis. Kies uit een breed scala aan kleuren, patronen en texturen om uw vloer een unieke uitstraling te geven.
Betonprints: We printen gepersonaliseerde elementen met diverse afmetingen, vormen en texturen, die uw project een unieke en moderne uitstraling geven.

De voordelen van printbeton met Colijn Beton Techniek:

  • Ontwerpflexibiliteit: Maak gebogen, organische of complexe vormen die onmogelijk te realiseren zijn met traditionele betonmethoden.
  • Efficiëntie: Verminder materiaalverspilling en optimaliseer constructies voor een efficiënter en duurzamer bouwproces.
  • Kostenbesparing: Bespaar op materiaalkosten en bouwtijd door de voordelen van printtechnologie.
  • Duurzaamheid: Verklein de ecologische voetafdruk van uw project met materiaaloptimalisatie en innovatieve printtechnieken.

 

Colijn Beton Techniek: Uw partner voor baanbrekende betonprinttechnologie. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Een onderhoudsvriendelijk stijlvol alternatief